1、A rear tire blowout can sway the tail of the vehicle. The driver should firmly hold the steering wheel with both hands to ensure the vehicle go straight, reduce speed and then stop.

A、Right

B、Wrong

Answer:A

2、Whats the meaning of this sign?

A、T-shaped intersection

B、branching intersection

C、reduce speed to pass

D、dead-end road

Answer:D

3、In which situation should a small car driver need check?

A、the end of a scoring cycle

B、change driving license due to expiration

C、fail to reach 12 points in one scoring cycle

D、reach 12 points in one scoring cycle

Answer:B

4、When driving at night on a road that has good lighting, the driver should use _______.

A、The fog light

B、The low beam light

C、The high beam light

D、The hazard lights

Answer:B

5、Which is correct in this kind of intersection?

A、make a U turn along the left lane

B、cannot make a U turn

C、make a U turn through the middle lane

D、make a U turn inside the intersection

Answer:B

6、What is the max speed on the expressway when the visibility is lower than 100 meters?

A、less than 40km/hr

B、less than 60km/hr

C、less than 80km/hr

D、less than 90km/hr

Answer:A

7、This sign reminds the lane for non-motorized vehicles ahead.

A、Right

B、Wrong

Answer:B

8、On which kind of city road a vehicle is not allowed to overtake?

A、main streets

B、one-way section

C、section with heavy traffic flow

D、two one-way lanes

Answer:C

9、When a vehicle merges with the traffic flow, the driver should turn on the turn signal in advance, go straight, observe the traffic conditions on both sides through the rear-view mirror, and merge with the traffic flow if it is safe to do so.

A、Right

B、Wrong

Answer:A

10、Opening the doors of a motorized vehicle should not obstruct the flow of other vehicles and pedestrians.

A、Right

B、Wrong

Answer:A

11、When encountering school children crossing the road in a queue, the driver should ______.

A、Speed up in advance and pass forcefully

B、Stop to yield

C、Reduce speed and go slowly

D、Continuously honk to urge them

Answer:B

12、What does the traffic light mean?

A、speed up and turn left

B、no right turn

C、intersection warning

D、speed and run straight

Answer:C

13、This sign warns the driver there is a crosswalk ahead.

A、Right

B、Wrong

Answer:B

14、The vehicles should run by the right shoulder of an expressway.

A、Right

B、Wrong

Answer:B

15、Whats the meaning of this sign?

A、bypass from right side

B、one-way passing

C、watch for danger

D、bypass from left side

Answer:A

16、What does this sign mean?

A、Reminding the side of a reservoir, lake or river ahead

B、Reminding the steep uphill road ahead

C、Reminding the steep downhill road ahead

D、Reminding continuous two or more up slopes ahead

Answer:C

17、Use the high and low beam lights alternately when passing the crosswalk at night.

A、Right

B、Wrong

Answer:A

18、One who runs away after causing a traffic accident and constitute a crime can not apply for motorized vehicle driving license.

A、Right

B、Wrong

Answer:A